Čtyřhvězdičkový gurmánský hotel na jezeře Faak
Domácí jablečný závin ve spojení s výhledem na tyrkysově modrou vodu. Sklenku červeného vína Friulian vychutnáte u otevřeného krbu. Pečené mořské plody s celerem a perleťovkami Périgord v oceněné restauraci Götzlstube. Spojení regionálních produktů v nejlepší kvalitě a mistrovství naší kuchyně Karnerhof nás řadí mezi nejlepší gurmánské hotely v Korutanech. Restaurace s panoramatickými okny a terasy poskytují impozantní prostředí.
Kuchařská filozofie v hotelu Karnerhof
Gastronomie v Karnerhofu: domácí a mezinárodní, ochucená středomořskou lehkostí. Chef Marco Rabensteiner vás vezme na výlety za zábavou přes Korutany a Alpine-jaderského regionu, k lidem a vkusu regionu. Cesta k tradičním výrobcům potravin, jejich tradičním znalostem a starodávným řemeslům. Přírodní, zdravé produkty vysoké kvality jsou v centru naší kuchyně. Zaměření na kulinářské umění se odráží v členství v hotelovém partnerství "Genießerhotels", které je symbolem "výjimečné kuchařské kvality a vínného sklípku".