Čtyřhvězdičkový gurmánský hotel na jezeře Faak
Domácí jablečný závin ve spojení s výhledem na tyrkysově modrou vodu. Sklenku červeného vína Friulian vychutnáte u otevřeného krbu. Pečené mořské plody s celerem a perleťovkami Périgord v oceněné restauraci Götzlstube. Spojení regionálních produktů v nejlepší kvalitě a mistrovství naší kuchyně Karnerhof nás řadí mezi nejlepší gurmánské hotely v Korutanech. Restaurace s panoramatickými okny a terasy poskytují impozantní prostředí.

Kuchařská filozofie v hotelu Karnerhof
Gastronomie v Karnerhofu: domácí a mezinárodní, ochucená středomořskou lehkostí. Chef Marco Rabensteiner vás vezme na výlety za zábavou přes Korutany a Alpine-jaderského regionu, k lidem a vkusu regionu. Cesta k tradičním výrobcům potravin, jejich tradičním znalostem a starodávným řemeslům. Přírodní, zdravé produkty vysoké kvality jsou v centru naší kuchyně. Zaměření na kulinářské umění se odráží v členství v hotelovém partnerství "Genießerhotels", které je symbolem "výjimečné kuchařské kvality a vínného sklípku".
 

Vášeň pro dobré jídlo s chutí regionu
Čerstvé produkty v nejlepší kvalitě. S chutí regionu a sezóny. Co rodina Melcher ráda jí a pije, sdílí i se svými hosty. Je upřednostňována spolupráce s regionálními producenty. Přichystáme vám horský med z Föderlach, chutný kozí sýr z Tainach, nejjemnějších masa a uzenin z Frierss ve městě Villach, vejce od šťastných kuřat z Pichelsdorf a vydatné hovězí z Biermanufaktur Loncium od Kötschach-Mauthen a navíc 500 m čtverečných pro divoké a letní byliny a zeleninu.

Nejkvalitnější vína a domácí pečivo
Dobré jídlo a dobré víno patří k sobě. Vinařský sklep v Karnerhofu: postavený v roce 1975 a zásobován více než 200 nejkvalitnějšími víny. Místo pro milovníky vína a znalce. Ovocný Muscat z jižního Štýrska, minerální pikantní Veltlínské zelené z údolí Krems a vvýborný Pinot Grigio z krasu: Priority vinného sklepa jsou Friuli Venezia Giulia, Bordeaux, Burgundsko a samozřejmě speciality z Rakouska.
Kromě vín jsou zde také kořalky a destiláty pro znalce a nově příchozí. Prohlídky sklepů a ochutnávky vín a lihovin, ochutnáte se sommeliérem Franzem Eggerem nebo přímo s pozvanými vinaři.

A la carte restaurace v Karnerhofu - gastronomické zážitky na jezeře Faak
Karnerhof ve svých restauracích nabízí svým hostům opravdový korutanský požitek - na jednom z nejkrásnějších míst na jezeře Faak.

Kromě čerstvě sklizených produktů z vlastní zahrady rodina Melcher kladla velký důraz na spolupráci s regionálními producenty z Korutany a Alpsko-jaderského regionu. To se odráží v kuchařskm umění: domácí i mezinárodní kuchyně, ochucené středomořskou lehkostí.

Oběd: světlé a klasické
Korintské sýrové taštičky, jemné těstoviny nebo pstruhy z místních vod. V hotelové restauraci hotelu Karnerhof se podávají lehká jídla a rakouská. Restaurace s velkými okny a terasou s výhledem na jezero Faak je ideálním místem pro oběd s rodinou nebo s přáteli.

Odpoledne: malé pokrmy a nebeské sladkosti
Malé pokrmy, domácí prosciutto a hovězí polévka, lákají odpoledne hosty do hotelové restaurace. Domácí zákusky, bábovky a koláče, domácí zmrzlina, jako je mango jahodový zmrzlinový pohár nebo hruškový prosecco hrnek, přinášejí jiskřivou svěžest do každého letního odpoledne.

Užitečné informace: Od 18:00 je hotelová restaurace s terasami vyhrazena výhradně pro hotelové hosty. Můžete se hýčkat v hotelovém baru nebo v gurmánské restauraci Götzlstube.

Večer: stylově u baru
Ve stylové a útulné hotelové hale v lobby baru si můžete vychutnat sklenku Prosecco, koktejlu nebo dlouhý drink u okna s výhledem na jezero Faak. Při chladnějším večeru je posezení u praskajícího otevřeného krbu. Nejkvalitnější vína, rakouský gin, pivo Villach a lahodné pivo z Korutany doplní pestrou nabídku baru v Karnerhofu.